logo_eng
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
There are no translations available.

BOEN logo Your-style-your-floor RGB-1024x512

350 години традиција, напредна технологија на производство, врвен квалитет,долгогодишно и одговорено однесување кон природата и професионалено и чесно однесување кон клиентите, широка палета на различни видови, димензии, и обработка на паркетите, класичен и модерен дизајн.

... Се тоа и повеќе се паркетите Boen

 

Норвешка фирма која своето и долгогодишно искуство и знаење го претвора во готови паркети кој по квалитетот на изработка тешко дека би нашле слични. Без разлика на тоа дали е класичен, традиционален, готов паркет, повеќенаменски употреблив готов трослоен или двослоен паркет за погоден за подно греење било тоа да е даб или јасен, дусие или ироко,четкан или не, природно уљен или лакиран паркет...

заедничка особина на сите е ВРВЕН КВАЛИТЕТ!

 

slika1   slika2   slika3   boen-sport-37242 1b

slika4   slika5   slika6

 slika0

 

rainforestalliance           fsc          realwood           blaugeengel

 

Паркети Boen каталог

slika1